Leiderschapsreizen


LeaderQuest betekent letterlijk een zoektocht ("Quest") naar leiderschap; persoonlijk leiderschap en leiderschap binnen teams en organisaties. 

Sta je op een kruispunt in je leven?

Wil je je persoonlijk leiderschap versterken?

Wil je meer verbinden, met jezelf, anderen, je omgeving? 

En wil je dat ontdekken in een prachtige natuur, met een professioneel team?


LeaderQuest organiseert leiderschapsreizen in Nederland en Europa, zowel voor individuen (open inschrijvingen), als voor teams en organisaties (zie onder). 

De eerstvolgende “Creating from Nature” zal plaatsvinden op; neem contact met ons op! 

Lees hier de flyer of neem contact met ons op voor nadere info.


Deze leiderschapsreizen worden veelal ervaren als ‘life changing’. Gun jezelf, je team of organisatie een fantastische ervaring door het maken van zo'nleiderschapsreis. De verdieping en verbinding zijn veelal weergaloos!  

Tijdens een dergelijke reis verblijven we veel in de buitenlucht. In de ongerepte natuur zoeken we de rust en de verbinding met de natuur op. Weg van alledaagse drukte en prikkels van buitenaf. Van hieruit werk je afwisselend individueel en in groepsverband aan je “Quest”. 

LeaderQuest Leiderschapsreizen in het kort:

■ Een kort en intensief programma (max vijf dagen)

■ Veel ‘outdoor’ in de ongerepte natuur (absoluut géén survival)

■ Afwisselend alleen en in groepsverband

■ Wisselende plekken voor overnachtingen

■ Een fantastische ontdekkingsreis

■ In een prachtige natuur

■ ‘Life changing’

De groepsgrootte is in principe maximaal ca 7 personen (voor teams en organisaties; zie onder). Wij gaan er vanuit dat je fysiek en geestelijk goed gezond bent. Het is uitdrukkelijk geen survival, maar er wordt wel gewandeld en bovendien breng je veel tijd in de natuur door.

Je komt op schitterende plekken, die veel indruk zullen maken. De grootste indruk maakt veelal echter de stilte, de inzichten en de ontdekkingen in jezelf of met je team.

Optioneel, maar zeker aan te raden; voorafgaand aan de reis doe je de Leadership Circle Profile™, dit ter ondersteuning, verdieping en versnelling van het behalen van je ‘resultaten’. Kijk hier voor meer informatie over The Leadership Circle Profile™. 

Tijdens je reis zullen we verder ingaan op de resultaten van jouw Leadership Circle Profile™ dan wel aspecten van je specifieke “Quest”. Wij vragen je gedurende de reis je horloge, telefoon e.d. in te leveren. Zo kun jij je volledig concentreren op…jou. Wij zullen te allen tijde bereikbaar blijven voor het thuisfront. Tijdens de reis zullen we regelmatig verplaatsen en van locatie veranderen, dus ‘travel light’! Het enige wat je in feite nodig hebt is:

◆ gepaste kleding (afh. v. weersomstandigheden), inclusief goede wandelschoenen

◆ goede slaapzak

Juiste kleding?

"There is no such thing as bad weather… only bad clothing"…!

◆ toiletspullen

◆ een dagboek, met schrijfgerei


Inbegrepen zijn:

● reis- en verblijfkosten gedurende het programma

● eten en drinken tijdens het programma

● professionele begeleiding (min 2 begeleiders) 

Niet inbegrepen zijn:

● reiskosten naar en van start- en eindpunt van je reis

● je persoonlijke Leadership Circle Profile™ (optioneel)

● eventuele extra coachingsessies (optioneel)


De reis wordt begeleid door minimaal twee professionals, waarvan eentje altijd lokaal goed bekend is. De begeleiders zijn ervaren coaches en/of therapeuten. Voor de reizen in het buitenland is de voertaal ook gewoon Nederlands met daarnaast Engels.

Ter voorbereiding zal er een uitgebreide intake plaatsvinden. Wij raden je aan alvast de volgende literatuur te lezen:

● Leadership from the Inside Out (Kevin Cashman)

● Synchronicity (Joseph Jaworski)

● Presence (Peter Senge)


Voor Teams & Organisaties:

Leiderschapsreizen voor teams en organisaties vergen maatwerk en grondige voorbereiding. Afhankelijk van je intentie en budget kunnen wij ééndaagse programma’s maken, maar ook langere reizen, in binnen- en buitenland. 

Een gewild en praktisch programma is bijvoorbeeld een driedaagse reis van vrijdag t/m zondag. In een langweekend wordt je team hechter als nooit tevoren!


Waarom LeaderQuest

Wij hebben zelf veel ervaring opgedaan met diverse leiderschapsreizen, ‘retreats’, journeys en Vision Quest. In grote en kleine gezelschappen, in binnen- en buitenland.  

De leiderschapsreis is onze ‘raison d’etre’. Feitelijk zijn we daar zelf in 2008 ook uit ontstaan! 

Uiteraard staan kwaliteit en veiligheid bovenaan. Het is onze missie alles in het werk stellen om voor jou en/of je team er een onvergetelijk ervaring van te maken. Daar zul je nog lang profijt van hebben!


Contact

Bent je geïnspireerd door onze aanpak? Meer weten wat wij voor jou, je team of organisatie kunnen betekenen?Neem vandaag nog contact met ons op of bel Gabby Staal rechtstreeks op: 06 - 39 56 05 39.

 info@leaderquest.nl | +31 6 39 56 05 39 | © LeaderQuest 2018