Ondernemers Klankbord & Advies


Je bent als ondernemer of DGA druk met de zaak. Daar ben je immers ondernemer voor.†

Toch is het soms ook ‘lonely at the top’ en loop je tegen zaken aan waar je wel eens een second opinion over zou willen hebben, of een klankbord, een betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig luisterend oor. Iemand die jou de spiegel kan voorhouden, reflecterende en kritische vragen kan stellen en eventueel advies kan geven op basis van jarenlange ervaring.

Speciaal voor Ondernemers heeft†LeaderQuesthet Ondernemers Onderhoud Contract© ontwikkeld.


Ondernemers Onderhoud Contract©

Onderhoud = Gesprek (Kramers Woordenboek)

Onderhoud = Het totaal van activiteiten dat als doel heeft het in "een†aanvaardbare conditie" houden of

† † † † † † † † † terugbrengen (Wikipedia)

Deze twee betekenissen van "Onderhoud" zijn feitelijk de kern van het Ondernemers Onderhoud Contract©; het is een aantrekkelijk jaarcontract waarmee je tegen een gunstige prijs (EUR 1.750,- ex BTW) het gehele jaar door verzekerd bent van professionele ondersteuning in de vorm van een vertrouwenspersoon. Het houdt je daarnaast als ondernemer scherp en in "aanvaardbare conditie". Het geeft je bovendien de geruststelling dat je er nooit meer alleen voor staat.

Onderwerpen die in het Ondernemers Onderhoud Contract© kunnen worden opgenomen zijn bijvoorbeeld:

● Klankborden over strategische zaken

● Klankborden over persoonlijke vraagstukken

● Managementvraagstukken (je bent meer ondernemer i.p.v. manager?)

● Klankbord voor eventuele andere sleutelfiguren in jouw bedrijf

● Ondersteuning tijdens bijeenkomsten en vergaderingen ('the fly on the wall')

● Doorlichten van de efficiency van je organisatie†

● Een betrouwbare partner voor je gesprekken met je financier

● Kritische blik op je financiŽn en financieringsaanvragen (besparing van rente, premies, andere condities &

† voorwaarden)

● Hulp bij beoordelingsgesprekken, selectie nieuwe medewerkers en ontwikkelplannen voor je medewerkers en

† †leidinggevenden

Heb je voor andere onderwerpen ondersteuning nodig, of betaal je liever ‘op afroep’ per uur? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.†

Met het Ondernemers Onderhoud Contract©†sta ik, Gabby Staal (1965), zelf ondernemer en eigenaar vanLeaderQuest24/7 voor jou beschikbaar!

Mijn unieke kennis en ervaring, o.a. uit de bancaire wereld, zijn buitengewoon interessant voor jou als ondernemer. Ik heb al jarenlang vele ondernemers en ondernemingen ter zijde gestaan. Ik ben tevens geselecteerd als IkStartSmartģ BusinessCoach voor de provincie Gelderland. Ben je starter? Klik dan hier voor meer informatie...


Onafhankelijk, Betrouwbaar, Deskundig†

Mijn kennis en ervaring gaat echter veel verder dan alleen financiŽle aspecten; ook op het gebied van strategie, sales, marketing, risico management (incl. verzekeringen), personeelszaken en algemeen management heb ik vergaande ervaring.†

LeaderQuestis niet verbonden aan en krijgt ook geen provisie of anderszins vergoeding van welke (financiŽle) partij dan ook.LeaderQuest†is volledig onafhankelijk, betrouwbaar en deskundig.

Ben je geÔnteresseerd in het Ondernemers Onderhoud Contract© of wil je weten wat†LeaderQuest†nog meer voor voor jou of jouw bedrijf zou kunnen betekenen? Klik hier voor het contract, stuur ons een†mail,†of bel rechtstreeks met Gabby Staal: 06 - 39 56 05 39.


†info@leaderquest.nl | +31 6 39 56 05 39 | © LeaderQuest 2018