Resilience 

Resilience laat zich lastig vertalen in het Nederlands, maar VEERKRACHT komt nog wel het dichtst in de buurt. Veerkracht is een belangrijke eigenschap voor persoonlijk leiderschap.

Het lijkt wel of iedereen altijd maar druk is. De werkdruk wordt als maar hoger, steeds meer moet gedaan worden met minder. Veranderingen zijn aan de orde van de dag. De ene crisis volgt de andere.

Hoe blijf je in al die onrust toch jezelf. Hoe kun je jezelf keer op keer 'herpakken' of zelfs herstellen

Dat vereist Veerkracht, Resilience.

LeaderQuest is partner voor de Benelux van het Resilience Training Institute (een divisie van New Bold Directions); een internationaal leidende organisatie op het gebied van Resilience Trainingen.

Bij de Resielience Trainingen maken we gebruik van het S.U.P.P.O.R.T. model™:

Stress-management, Understanding (Begrip & Begrijpen), Purpose (Doel/Doelen), Perseverence (Volharding), Optimisme, Resourcefulness (Vindingrijkheid) en Team.


Voor wie bedoeld?

Resilience is feitelijk voor iedereen van toepassing, zowel in privé als op het werk. LeaderQuest verzorgt Resilience trainingen met open inschrijvingen en in-company. Bel ons voor de mogelijkheden!


Resilience in de Zorg

Resilience is nodig in iedere organisatie en in iedere branche. Een van de voorbeelden waar Resilience goed vast pas komt is bijvoorbeeld de Zorg; zie onze flyer over Veerkracht in de Zorg™. 


Resilience Training Institute
 (USA)

Het Resilience Training Institute organiseert wereldwijd Resilience trainingen en heeft onder andere samengewerkt met het Harvard Business School's Mind-Body Instituut. Eigenaar en trainer Jim Hornickel heeft meer dan 26 jaar ervaring als succesvol trainer en heeft ruim 14 jaar werkervaring in de gezondheidszorg. Hij is tevens auteur van het managementboek "Managing From The Inside Out", verkrijgbaar via Amazon.com.

LeaderQuest en Resilience Training Institute hebben een gezamenlijke passie voor het leren omgaan met verandering. Juist in organisaties waar de werkdruk groot is kampen veel medewerkers met stress en ziekteverzuim. Zij delen een zorg voor het welzijn van mensen en willen met hun trainingen mensen en organisaties weerbaar maken en met betere onderlinge samenwerking de prestaties en het werkplezier verbeteren.

Kijk ook voor meer informartie op: www.ResilienceTrainingInstitute.com.

Of bel voor de mogelijkheden op: 06 - 39 56 05 39 (Gabby Staal).

 info@leaderquest.nl | +31 6 39 56 05 39 | © LeaderQuest 2018