Verkoop Trainingen


LeaderQuest organiseert Sales Intelligence Trainingen©; geen 'platte verkoop trainingen', maar een unieke combinatie van verkopen met gebruik van "Relationship (System) Intelligence™"(kennis en kunde van wat er tussen personen afspeelt). 'Plat verkopen' werkt allang niet meer. Klanten voelen zich daar niet prettig bij en uiteindelijk gaat dat ten koste van de verkoop. Wat gebeurt er eigenlijk tijdens de contacten met je klant, tussen jullie beide en hoe kun je daar handig (lees; deskundig en effectief) gebruik van maken? 

Voor wie?

Verkopers, aftersales en andere medewerkers en afdelingen die direct klantcontacten hebben voor verkoop. Wij leren je niet de basisvaardigheden van verkopen. Wij nemen je wel mee naar een volgende stap in succesvol verkopen en het onderhouden van een (langdurige en oprechte) verkooprelatie.

Hoe/Wanneer?

Deze trainingen zullen vier keer per jaar plaatsvinden. In twee blokken van een dagdeel wordt op een intensieve en praktische manier snel en efficient de basisvaardigheden opgedaan. Tussendoor zullen de deelnemers opdrachten uitvoeren om het geleerde direct in de praktijk toe te passen. Groepsgrootte max 25 deelnemers. Incompany is mogelijk. 

Contact

Neem voor meer informatie contact met ons op of bel rechtstreeks met Gabby Staal: 06 -39 56 05 39.

 info@leaderquest.nl | +31 6 39 56 05 39 | © LeaderQuest 2018