LeiderschapsOntwikkeling

Leiders hebben een grote impact op de organisatie en de resultaten. In onze ogen is iedereen een leider. Eén van de grootste uitdagingen binnen organisaties is het ontwikkelen en stimuleren van persoonlijk leiderschap. En dat, is precies het specialisme van LeaderQuest

Wij bieden daarvoor een geintegreerde aanpak met onder andere:

Personal Coaching & Executive Coaching binnen organisaties

Wilt u een integrale en kwalitatief hoogwaardige aanpak van leiderschap binnen uw organisatie? Dan zijn wij voor u de ideale partner. Wij zijn internationaal (ICF) gecertificeerd, hebben beschikking tot een groot netwerk van professionele coaches en zijn bovendien 'licenced facilitator' van twee revolutionaire tools op het gebied effectiviteit van leiderschap en management (vooralsnog alleen in het Engels beschikbaar):

● The Leadership Circle Profile™ of 

● The Leadership Circle Profile Manager Edition™


Deze revolutionaire 360˚-tools brengen de effectiviteit van je leiderschap- en managementstijlen in kaart. Zij geven bovendien diepgaand en helder inzicht in het verbeterpotentieel. Uniek aan deze tools is ook dat ze teruggrijpen op de kernwaarden van inspirerend en effectief management & leiderschap. Ze leggen de onderliggende waarden en aannames bloot, waardoor de ontwikkeling in de kern wordt aangepakt. Deze tools zijn internationaal gevalideerd. Door deze tools in de totaal aanpak te gebruiken kunnen we nog sneller en dieper resultaten bereiken. Klik hier voor een gratis brochure, kijk op www.theleadershipcircle.com of neem contact met ons op.


Daarnaast bieden wij op maat gemaakte:

Management Development Programma's

Workshops en Trainingen gericht op leiderschap, verkoop en resultaten

Leiderschapsreizen
 info@leaderquest.nl | +31 6 39 56 05 39 | © LeaderQuest 2018