Interim-Management

 LeaderQuest: Structurele oplossingen voor tijdelijke vragen!

Zoekt u een Interim-Manager of Project Manager die.... 

In korte tijd een enthousiast en productief team kan smeden en de klus kan klaren. Een stevige gesprekspartner, die de ‘harde’ en de ‘zachte’ kant verenigt. Iemand die mensgericht is, met een coachende stijl van leidinggeven en snel concrete resultaten realiseert. Iemand waar uw organisatie ook op langere termijn de vruchten van plukt? 

Dan bent u bij  aan het juiste adres! 

Gabby Staal (1965), eigenaar van LeaderQuest, heeft meer dan twintig jaar ervaring in succesvol leidinggeven, aansturing van teams, het opzetten van nieuwe teams en afdelingen, fusies en overnames, (aansturing van) reorganisaties en (strategie) wijzigingen, alsmede het leiden van diverse projecten. 

Hij is in staat klussen snel vlot te trekken en fundamentele transformaties tot stand te brengen. Kern van zijn aanpak is dat hij ook altijd een solide basis in de organisatie legt voor de periode ná zijn vertrek. Wij spreken ook liever van Interim-Leider in plaats van Interim-Manager.

Gabby heeft een zeer brede ervaring, met aanzienlijke diepgang, o.a. in Sales, Marketing, Relatie Management, Finance, Retail, Zakelijke dienstverlening, (Krediet) Risico Management, Insurance en Algemeen/Executive Management. 

Zijn ervaring strekt zich uit van beursgenoteerde bedrijven, het segment Grootbedrijf, MKB, alsmede in de non-profit en Public Sector (waaronder Gezondheidszorg, Onderwijs, Woningcorporaties en Gemeenten).

Gabby gaat met LeaderQuest altijd voor een partnerschap. Hij heeft een lange termijn doelstelling voor ogen, die verder gaat dan even een ‘uurtje factuurtje’ scoren.

Geïnteresseerd wat LeaderQuest voor u of uw organisatie kan betekenen? Kijk voor meer achtergrondinformatie bij "Over LeaderQuest", neem hier contact op of bel rechtstreeks met Gabby Staal: 06 - 39 56 05 39.

 info@leaderquest.nl | +31 6 39 56 05 39 | © LeaderQuest 2018