Opdrachten


Size doesn't matter to us...

LeaderQuest richt zich met name op managers, leidinggevenden, teams en ondernemers van middelgrote tot grote organisaties. Praktijk leert dat wij daar de meeste toegevoegde waarde kunnen leveren, mede vanwege onze eigen achtergrond en ervaring. Toch werken wee ook regelmatig met kleinere organisaties; de grootte van een organisatie is voor ons namelijk niet belangrijk. Wel de wil en noodzaak om tot fundamentele verandering te komen. Omdat het anders kan.


Van klein tot groot...

LeaderQuest heeft de afgelopen jaren gewerkt met leidinggevenden en/of teams van beursgenoteerde bedrijven, Grootbedijf, Midden- en Kleinbedrijf en starters, in profit, non-profit en public sector organisaties, waaronder de Europese Commissie in Brussel.


In vele branches... 

Onze aanpak blijkt in veel branches succesvol te zijn. Enkele namen van organisaties waar wij mee gewerkt hebben (al dan niet in samenwerking met collega's):

ABNAMRO, AMREF Flying Doctors, ANWB, Carnegie (Sweden), CFP, CSC, Ernst & Young, GloMidCo, ING, Kyocera, Fuji, The Greenery, Schouten & Nelissen, Shell, Röhlig, Tata Steel/Hoogovens, Tronox, Volkswagen/Pon, Diverse Gemeenten, Care & Cure instellingen, ESMA (Parijs), De Europese Commissie (Brussel).


Neem voor referenties gerust contact op of bel Gabby Staal rechtstreeks op: 06 - 39 56 05 39.

 info@leaderquest.nl | +31 6 39 56 05 39 | © LeaderQuest 2018