Samenwerking


LeaderQuest is een netwerkorganisatie en werkt samen met professionals in Nederland en ver daarbuiten. Wij geloven sterk in Co-Creatie; co-creatie met onze klanten én co-creatie met collega's. Bij teamopdrachten werken wij in principe altijd samen met een andere trainer, coach of facilitator. Deze vorm van co-facilitatie is uniek en biedt extra toegevoegde waarde voor onze klanten.


In Nederland

In Nederland heeft LeaderQuest een strategisch samenwerkingsverband met Drielink Coaching (www.drielinkcoaching.nl).

LeaderQuest heeft tevens een exclusief samenwerkingsverband met Many Truths (www.manytruths.nl) als het gaat om optimalisering van samenwerking en teamperformance bij Japanse bedrijven in Europa.

Daarnaast werkt LeaderQuest onder meer samen met:

Schouten & Nelissen (www.sn/nl/orsc)

Effectim, Barcelona/Malaga (www.effectim.com), t.a.v. Pon (o.a. VW, Audi, Skoda, Seat, MAN) 

CRR Global, San Fransisco (www.crrglobal.com)

Capgemini University (www.capgemini.com)

IkStartSmart© Gelderland (www.ikstartsmart.nl)

Gcoach (coach a Kid) (www.gcoach.nl)


Internationaal

Coach en eigenaar Gabby Staal heeft nagenoeg al zijn professionele trainingen in het buitenland gevolgd. Hij heeft daarmee ook een zeer uitgestrekt netwerk opgebouwd met 'trusted partners' in o.a. Brussel, Londen, Parijs, Oslo, Stockholm, Istanbul, Barcelona, Dubai, Tel Aviv, Geneve, alsmede op diverse locaties in de VS.

Hij heeft regelmatig buitenlandse opdrachtgevers, zowel in Nederland als in het buitenland. Vanwege het grote netwerk en de nauwe samenwerking is hij met LeaderQuest in staat grotere opdrachten te vervullen, waarbij diverse professionals uit binnen- en buitenland kunnen worden ingeschakeld.


Contact

Samen met onze partners kunnen wij iedere opdracht tot een succes brengen. Ook weten wat wij voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op of bel Gabby Staal: 06 - 39 56 05 39. 

 info@leaderquest.nl | +31 6 39 56 05 39 | © LeaderQuest 2018